Velkommen til Villagranada

Villagranada er bygget i fem niveauer op ad en sydvendt bakketop med udsigt over Middelhavet. Villaen består af et bebygget areal på ca. 600 m2 samt ca. 700 m2 med terrasse, have og pool. Villagranada Indeholder tre store lejligheder og to små lejligheder. Villagranadas fem lejligheder har i alt 10 soveværelser med plads til 20 personer i gode kvalitets senge. Derudover er der mulighed for opredninger til 16 personer ekstra. Villagranada har ni toiletter med bad. På toppen af ​​huset findes der en fælles terrasse på ca. 100 m2, med 360 graders panoramaudsigt over byen Fuengirola, Middelhavet og bjergkæder, der er karakteristiske for solkysten. På en klar dag er det muligt, at se Sierra Nevada bjergene mod øst og Atlas bjergene mod syd i Afrika.

 Villagranada all apartments 
 

Villagranada, der består af de nedenstående beskrevne fem lejligheder med fælles pool og terrasse, giver den perfekte rammer for større events, som familiefester, grupper der vil nyde det gode vejr, udflugter og badelivet, grupper der dyrke fritidsinteresser som f. eks. , golf-, cykel-, fiske- og vandreture eller firma relaterede engagementer. 


 Penthouse
 

Penthouse lejligheden er ca. 130 m2, indeholdende 3 soveværelse til 6 personer, 2 toilet med bad, hyggelig opholdstue/køkken samt egen terrasse på ca. 15 m2 med en fantastisk udsigt. I opholdsstuen er der mulighed for opredning til 2 personer ekstra.


 MedioGrande

 

Mediogrande lejigheden på ca. 280 m2, indeholder 3 soveværelse til 6 personer, 3 toiletter med bad, hyggelig spise/opholdsstue med plads til ca. 50 personer, udsigtstue med panorama udsigt, bibliotek, entre/opholdsrum med tv og spil samt egen terrasse på ca. 50 m2. Der er mulighed for  ekstra opredninger.

 Parterre

Parterre lejligheden på ca. 90 m2 indeholder 2 soveværelser til 4 personer, 2 toiletter med bad, hyggelig opholdsstue/køkken samt 2 store terrasser ca125 m2 med fantastisk udsigt, og lille have på ca 30 m2.

 Cavehouse / Grotten
 

Cavehouse lejligheden på ca. 45 m2, indeholder et sove/opholdsrum/køkken i hyggelig grottestil samt toilet med bad og udgang til pool område. Lejligheden har 2 dobbeltseng med plads til 4 personer.
Cavehouse lejes kun ud sammen med en eller flere af de større lejligheder.

 Poolhouse

 

Poolhouse lejligheden på ca. 35 m2, indeholder sove/opholdsrum med fantastisk udsigt, køkken, toilet med bad og udgang til pool område. Lejligheden har 1 dobbeltseng med plads til 2 personer.
Poolhouse lejes kun ud sammen med en eller flere af de større lejligheder. 

  

 

 

Logo Spain-Holiday.com
   Booking

Gå til booking for:
tilbud (inquiry) eller
book direkte (booking)

  Kontakt

Booking@villagranada.dk

Telefon:+45 40262622

 

  Om os Villagranada.dk administreres af:
Carsten Okholm-Hansen
Villagranada sl FT/MA/-00388

Telefon: +45 40262622

 

<p<></p<>